Bedankt voor je inzet!

Vandaag is het Nationale Vrijwilligersdag.
En daarom willen wij jou, als vrijwilliger van de Fietsersbond, hartelijk bedanken voor je harde werk in het afgelopen jaar. Jouw inzet zorgt ervoor dat wij de belangrijkste belangenbehartiger voor fietsers kunnen zijn.

Vrijwilligers-bedankt

Dankzij vrijwilligers van de Fietsersbond leggen gemeenten nieuwe fietspaden aan, worden gevaarlijke oversteken opgelost, krijgen fietsers van alle leeftijden fietsles, worden riksja passagiers rondgereden en kan iedereen een goede fietsroute plannen. We hebben veel om trots op te zijn!

Namens de Fietsersbond en alle fietsers in Nederland wensen wij je nog heel veel plezier en succes in je belangrijke werk.

Hartelijke groet,

Franc Weerwind, voorzitter
Saskia Kluit, directeur

Categorieën