Op weg naar voldoende fietsparkeervoorzieningen

In opdracht van CROW actualiseert DTV Consultants de fietsparkeerkencijfers. Deze cijfers worden gebruikt om te bepalen hoeveel parkeergelegenheid voor fietsen bij verschillende voorzieningen nodig is. Een groot aantal Fietsersbondleden heeft hier bij geholpen, door te tellen hoeveel fietsen geparkeerd staan bij allerlei voorzieningen in hun buurt. Hartelijk dank daarvoor!

Fietsparkeervoorzieningen

Mede dankzij uw tellingen heeft DTV Consultants inmiddels een goed beeld van de fietsparkeerbehoefte bij verschillende voorzieningen. Echter, er zijn nog extra tellingen nodig bij specifieke voorzieningen, namelijk:

  • restaurants;
  • sportscholen/fitness.

Kunnen we nog één keer een beroep op u doen? Door het uitvoeren van een simpele telling, kunt u bijdragen aan het nog betrouwbaarder maken van de kencijfers. Natuurlijk zijn er ook nog andere voorzieningen waar u een telling uit kunt voeren, zie voor de gehele lijst het telformulier met instructie, dat HIER te downloaden is. U kunt de tellingen tot en met 29 juni aanleveren.

Ingevulde telformulieren en vragen kunt u sturen naar onderzoek-crow@dtvconsultants.nl of per post naar DTV Consultants B.V., t.n.v. Sören Blankers, Postbus 3559, 4800 DN Breda.

Categorieën