Missende fietsverbindingen en voorziening gezocht

45449376764_c2dbcf2f08_k

In het kader van het klimaatakkoord en financiering van fietsinfrastructuur uit het t Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport (MIRT- nationale overheid) gaan we opzoek naar de kansen.

Eind januari gaan we tijdens een bijeenkomst met de provincievertegenwoordigers op zoek naar kansrijke mogelijkheden om toekomstige infrastructurele projecten te koppelen aan potentiële fietsprojecten, zoals een fietstunnel, fietsbrug, -route of -stalling! Het gaat om projecten met een regionaal belang.

Mis jij op een bepaalde plaats nog een dergelijke verbinding of voorziening? Heb jij dus een idee voor een project dat we mee zouden moeten nemen in de bijeenkomst? Mail je idee dan (wat voor soort verbinding of voorziening en waar die zou moeten komen) uiterlijk 20 januari 2019 naar j.troost@fietsersbond.nl.

(Jeroen Troost adviseert Saskia Kluit in het kader van het klimaatakkoord)

Categorieën