Van 50 naar 30 km voorbeelden gezocht

Veel gemeenten veranderen 50 km/u straten naar naar 30 km/u. Zijn wij fietsers tevreden met de resultaten? Welke verschillen zijn er tussen gemeenten? Zijn er goede voorbeelden die andere gemeenten kunnen gebruiken? We willen hier meer over weten, zodat we dit onder de aandacht van pers en beleidsmakers kunnen brengen.

Alvast hartelijk dank voor de gedane inzendingen, maar we zijn nog steeds geïnteresseerd in nieuwe voorbeelden. Je kunt ze uiterlijk tot 22 april aanleveren.

 

Heb je voorbeelden van straten die van 50 km/u naar 30 km/u zijn omgezet, dan kun je die bij ons melden via het onderstaande formulier. Het kunnen recente herinrichtingsprojecten zijn, maar ook oudere of nieuwe die in de ontwerpfase zitten.

Voor vragen kun je terecht bij Daan van der Burgh, daan@fietsersbond.nl

Categorieën

daanvanderburgh

Daan van der Burgh

Projectmedewerker

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

Jan van der Horst

Jan van der Horst

Verkeerskundig medewerker