Fietstocht en fietscafé in Middelburg

Stap jij regelmatig op je fiets, voor je plezier, naar je werk of de supermarkt? Wat kom je tegen onderweg, welke dromen heb jij om fietsen beter en veiliger te maken? Waar moet de Fietsersbond zich de komende jaren voor inzetten, zodat jij met nog meer plezier kan fietsen? Op zaterdag 9 juli a.s. organiseert Fietsersbond Middelburg een fietstocht en fietscafé bij Wijkcentrum Palet.
Je bent van harte welkom!

Wijkcentrum Palet

Wat gaan we doen?

We nodigen je uit om samen met andere fietsers mee te denken over veilig en comfortabel fietsen in Middelburg en Walcheren. We beginnen met een fietstocht door Middelburg, langs punten waar het goed geregeld is voor fietsers en waar het beter kan. Met een pitstop bij kaasboerderij Schellach.
Tijdens het fietscafé gaan we – onder het genot van een hapje en een drankje – samen creatief aan de slag met thema’s die de Fietsersbond belangrijk vindt én onderwerpen die jij als inwoner en fietser aandraagt. De resultaten uit deze bijeenkomst nemen we mee in een fietsvisie, waar je – als je hier belangstelling voor hebt – verder aan mee kunt werken.

Wat vind jij belangrijk?

Fietsersbond Middelburg wil zich inzetten voor

  • meer veilige fietsroutes: wat mag er op het fietspad,
  • prettig fietsen door de binnenstad,
  • voldoende fiets parkeerplekken en
  • comfortabele recreatieve fietsroutes.

Wat is voor jou belangrijk? We horen het graag, bij het aanmelden kun je dit aangeven in het formulier.

    Vink aan welke thema's jij belangrijk vindt.
  • Geef hier aan welke - naast bovengenoemde - thema's jij belangrijk vindt voor fietsers.