Fietsvriendelijk bedrijf

fietsvriendelijkbedrijf

Waar gaat het over?

Fietsende medewerkers zijn vaker gezonde en fitte medewerkers. Ze gaan met plezier naar hun werk, zijn creatiever en productiever en minder vaak ziek. Maar wat doen we eigenlijk terug voor onze fietsers? Wij van Fietsvriendelijk bedrijf vinden dat fietsers best wat vaker beloond mogen worden. Met een kilometervergoeding, een warme douche, een voordelige fietsenregeling en andere extra’s. Is jouw bedrijf ook fietsvriendelijk?
Over de certificering
Fietsvriendelijk Bedrijf/Cycle Friendly Employer is een initiatief van de European Cyclists’ Federation (ECF). De uitgebreide Europese checklist zorgt voor een compleet beeld en een goed onderbouwd rapport. In Nederland geeft de Fietsersbond de certificaten uit.

Hoe doe je mee?

Voor organisaties met minder dan 250 medewerkers volstaat het invullen van de checklist en het tekenen van het deelnameformulier. Voor werkgevers met meer dan één locatie en meer dan 250 medewerkers maken we heel graag een afspraak om de audit ter plaatse uit te voeren. Na aanmelding nemen we direct contact met je op.

Looptijd

Doorlopend

Doel

Zoveel mogelijk bedrijven certificeren als Fietsvriendelijk Bedrijf. We willen dat bedrijven zoveel mogelijk doen voor fietsers.

Wat kun je doen?

Je kunt je eigen werkgever attenderen op de mogelijkheid om een Fietsvriendelijk Bedrijf te worden.

Contactpersoon

Max Mooij [email protected]