Vruchtbare discussie over speedpedelec

Over de speedpedelec organiseerden we 20 november jl. een discussie-avond

thumbnail_speedpedelec2

Meerdere leden die speedpedelec rijden waren aanwezig, Ook was de Speedpedelecgroep der Lage Landen vertegenwoordigd. Het SVOW hield een presentatie van het onderzoek dat zij deden naar het weggedrag van speedpedelecrijders. We lieten ook kort de resultaten zien van ons eigen, interne onderzoek naar de speedpedelec. Het was een vruchtbare avond waar in alle openheid is gepraat over de ontwikkelingen rond de speedpedelec. Niet alleen benoemden de aanwezigen de problemen, is er met elkaar ook  nagedacht over mogelijke oplossingen en acties die de Fietsersbond zou kunnen ondernemen.

Jules Meijerink van de Speedpedelecgroep der Lage Landen heeft een uitgebreid verslag van de avond gemaakt dat een goede indruk geeft van wat er is besproken.

 

pdf ⋅ 1 MB

Resultaten-SP_RvT

Download

pdf ⋅ 2 MB

171120-speedpedelec-ledenavond

Download

vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document ⋅ 8 MB

171120-verslag-gespreksavond-speedpedelec-DEF

Download

pdf ⋅ 2 MB

Kopgroep-Fietsersbond

Download

Categorieën