Paaltjesactie Capelle aan den IJssel

De Fietsersbond, afdeling Capelle heeft de gegevens over alle fietspalen op de fietspaden in de gemeente Capelle a/d IJssel samengebundeld (inclusief foto’s van de betreffende locaties) in een rapportage.

Paaltjes

Elke locatie wordt voorzien van kort commentaar met aanbevelingen wat er met een bepaalde paal dient te gebeuren. De Fietsersbond heeft het eerste exemplaar op woensdag 13 december uitgereikt aan de verantwoordelijke wethouder Dick van Sluis. De wethouder is wel tevreden met deze rapportage want er was van die paaltjes geen totaalbeeld in Capelle aan den IJssel. Hij zorgt dat de rapportage terecht komt bij de afdelingen Stadsontwikkeling en Stadsbeheer.

Uitreiking-wethouder-C-ad-IJ1
pdf ⋅ 5 MB

Rapportage-Paaltjes-weg-pdf-3

Download

Categorieën