Webinar over scooteroverlast 18 oktober 19:30 uur

Wim Bot wil via een webinar (sessie op afstand) ervaringen met vrijwilligers uitwisselen over scooteroverlast. Het webinar is op donderdag 18 oktober van 19:30-21:00 uur.

Zoals je waarschijnlijk weet worden snorfietsen vanaf begin volgend jaar verbannen van de Amsterdamse fietspaden binnen de ring. Ze moeten dan met helm op de rijbaan gaan rijden. De Fietsersbond Amsterdams en de actiegroep Fietspad Terug zitten bovenop de wijze van uitvoering en handhaving.

Andere steden plannen soortgelijke maatregelen. Zo wil Utrecht een zelfde soort fietspadverbod, zijn snorfietsen in Den Haag sinds kort verboden op de Grote Marktstraat en heeft de Groningse gemeenteraad tot actie opgeroepen.

Het lijkt ons goed om ervaringen uit te wisselen tussen verschillende gemeenten over scooteroverlast en wat daar tegen te doen. Daarnaast kunnen we bespreken hoe we op langere termijn helemaal van scooters met het blauwe plaatje af kunnen komen. 

36992252432_c08bc8d86f_k

Heb je belangstelling om deel te nemen aan deze sessie ? Geef je dan op bij Daan van der Burgh ([email protected]). Je ontvangt een link naar het programma ZOOM, zodat je via je computer of smartphone kunt meedoen. 

Categorieën