Rondje Fietsersbond op de Ledenraad: deel je succes!

26258524038_9bbd5a1a52_z

Het FietsCafé in Amersfoort waar 60 mensen kwamen. De prachtige fietsbrug bij Nigtevecht. De overweg in Dordrecht die werd hersteld. Succesverhalen waar jij, vrijwilliger van de Fietsersbond vaak een belangrijk aandeel in hebt gehad. Waar je met hart en ziel aan hebt meegewerkt én veel van hebt geleerd. Kortom, je hebt iets bereikt waar je gewoon trots op bent en dat je graag wilt delen met je collega’s zodat zij er hun voordeel mee kunnen doen.

Op de Ledenraad in februari geven we je graag het podium om je verhaal te vertellen. We trekken daar een half uur voor uit waarin we tien mooie succesverhalen met elkaar kunnen delen. Je hebt drie minuten de tijd, dat betekent dat je kort maar krachtig moet zijn.* Na afloop van de Ledenraad is er natuurlijk gelegenheid om verder te praten en meer ervaringen uit te wisselen over succesvolle (en soms ook minder succesvolle) projecten. Heb jij zo’n verhaal? Meld je dan gauw aan via meedenken@fietsersbond.nl.

*”Drie minuten? Dat is toch veel te kort” horen we je denken. In drie minuten kan je meer vertellen dan je denkt! Een tip is de volgende structuur aan te houden: welk probleem heb je opgelost, met wie en voor wie, waar ben je het meest trots op, waar heb je het meest van geleerd, wat is het belangrijkste dat je je collega’s wilt meegeven. Dat levert een helder verhaal  op met een duidelijke boodschap waar de ander wat aan heeft.

Categorieën