Webinar (en op locatie in Utrecht)

Maart academieavond fietsstraten

Meerdere data mogelijk

Fietsstraten zijn in opkomst, logisch want fietsen door een woonwijk heeft veel voordelen. Begin 2005 bracht het CROW (Fietsberaad) de publicatie ‘Fietsstraten in hoofdfietsroutes – toepassingen in de praktijk’. Eind 2018 verschijnt de lang verwachte nieuwe Fietsstratenpublicatie op basis van veel meer praktijk- en theorieonderzoek en verschillende consultatierondes.

De oude grove richtlijnen zijn vervangen door veel verfijndere waardoor meer toepassingen mogelijk zijn. Zo kan een fietsstraat met gelijke aantallen fietsen en auto’s goed functioneren mits deze de juiste breedte heeft. Vernieuwend daarbij is dat het fietsersoordeel uitgangspunt is. Kortom, hoogste tijd om jullie in een paar uur bij te praten.

Je hoeft niet per se naar ons kantoor te komen, je kan ook per beveiligde internetverbinding aanwezig zijn en meepraten. We houden twee sessies en hebben daarvoor 5 datumopties.

Categorieën