Wat moet de Fietsersbond in 2021 voor jou doen?

Fietsersbond pompt banden op

We zijn alweer druk bezig met plannen maken voor 2021. Misschien heb jij goede aanvullingen, iets waaraan we nog helemaal niet gedacht hebben!

Vorig jaar schreef de Fietsersbond de Fietsvisie 2040. Ook actieve leden en vrijwilligers schreven daaraan mee. De visie staat vol met inspirerende en nieuwe ideeën voor het fietsen van de toekomst, op veel meer soorten fietsen, al dan niet elektrisch, over aparte fietspaden voor snelle en voor rustige fietsers. Het Fietsplan 2020 was het eerste werkplan van de Fietsersbond dat op basis van de visie is geschreven. In het werkplan staat wat we gaan doen. Nu gaan we weer aan de slag met het Fietsplan voor volgend jaar en we hebben je advies nodig.
Wat vind jij dat de Fietsersbond moet doen? Waar moeten we actie voor voeren, voor welk onderwerp moeten we lobbyen bij de overheid (gemeente, Den Haag), welk fietsprobleem wil jij zo snel mogelijk opgelost zien?
Denk bijvoorbeeld aan:
• Fietsdiefstal
• Fietsen naar het werk
• Fietsenstallingen
• Verbetering van de Routeplanner
• Fietsschool: fietslessen en fietstochten
Wat mist er nog volgens jou? Wat vind jij nou superbelangrijk?

Laat je horen!

Je ideeën kun je voor 30 maart sturen naar meedenken@fietsersbond.nl 

Categorieën