Fietsersbond maatregelen Covid-19

De Fietsersbond doet er alles aan om verdere verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Lees hier de maatregelen die wij nemen.

Het Coronavirus heeft snel om zich heen gegrepen met als gevolg dat de maatregelen die waren gesteld tot 6 april 2020 zijn verlengd t/m 28 april 2020. Om de verspreiding tegen te houden wordt nationaal en internationaal steeds luider aangeraden alle sociale contact maximaal te vermijden.

De medewerkers van de Fietsersbond vinden dat we moeten doen wat binnen ons kunnen ligt om de verspreiding te stoppen, in het belang van de meest kwetsbaren onder ons.

Fietsersbond maatregelen: 

  • Het team in Utrecht volgt de adviezen van het RIVM en werkt t/m 28 april 2020 vanuit huis. Wij blijven telefonisch en per mail bereikbaar (onze 030-nummers worden automatisch doorgeschakeld naar mobiele telefoons). Onderlinge afspraken gaan via online kanalen zoals mail, chat en videogesprekken. Briefpost zal eens per week worden gelezen. Geplande activiteiten t/m 28 april 2020 hebben we geannuleerd. Met uitzondering van webinars.
  • Fietsersbond activiteiten: activiteiten van onder andere afdelingen (bestuursvergaderingen, ledenbijeenkomsten etc.), Fietsen Alle Jaren en de Fietsschool zijn t/m 28 april 2020 geannuleerd.

Namens de medewerkers van de Fietsersbond veel gezondheid toegewenst!

Veel gezondheid en fietsgeluk namens Saskia Kluit Bron: www.youtube.com

Categorieën