Ledendag verplaatst

Ledendag verplaatst

In overleg met het bestuur heeft het Fietsersbond team besloten de Ledendag van 20 juni te verplaatsen naar zaterdag 12 september.

Nu er in verband met het corona virus zoveel beperkingen zijn, is het organiseren van de Ledendag een lastige klus geworden. We kunnen geen locaties bezoeken en niet afspreken met de mensen die we voor de workshops willen vragen. En het is sowieso onzeker of we in juni alweer met z’n allen bij elkaar kunnen komen. Daarom nemen we het zekere voor het onzekere en stellen we de Ledendag uit. Het is een belangrijke dag voor iedereen die betrokken is bij de Fietsersbond, een dag die we in goede gezondheid met elkaar moeten kunnen doorbrengen. We vragen jullie begrip en we zien jullie heel graag in september. Dan kunnen we bijpraten en proosten op het fietsgeluk!

Categorieën