Beweegvriendelijke Schoolomgeving

Beweegvriendelijke Schoolomgeving is een project dat we samen met Wandelnet en JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht) vanuit gezondheidsperspectief uitvoeren om kinderen te stimuleren meer naar school te fietsen en lopen.

We willen jullie graag bijpraten over dit mooie project! Een project dat we samen met Wandelnet en JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht) vanuit gezondheidsperspectief uitvoeren om kinderen te stimuleren meer naar school te fietsen en lopen. 

Wij proberen binnen gemeenten domeinen (verkeer, gezondheid, sport en onderwijs) aan elkaar te verbinden zodat ze elkaar kunnen versterken en de schoolomgeving verkeersveiliger en beweegvriendelijker maken. Zodat kinderen nog meer worden uitgenodigd om met de fiets of te voet naar school te komen! Via deze link vind je meer info op de projectpagina. 

Kennisdeling

Kennis die we opdoen willen we graag delen met degenen onder jullie die daar interesse in hebben. Ook kunnen jullie ons helpen door slechts 2 vragen in te vullen, omdat we benieuwd zijn wat er speelt in jullie gemeente en of jullie hier een rol in (willen) spelen. We willen jullie vragen om het formulier hieronder in te vullen en/of je mailadres achter te laten als je kennis die we gaan opdoen wil ontvangen. En volg ons vooral op LinkedIn voor updates! 

In jouw gemeente aan de slag?
Als er in jouw gemeente een JOGG-regisseur met het project aan de slag gaat, zullen we je hierover benaderen en jullie aan elkaar proberen te koppelen. Samen bereik je meer! 

Categorieën