Intervisie

Sparren met collega vrijwilligers

Hoe onderhoudt je contact met de wethouder van je gemeente? Vind je gehoor bij de ambtenaren? Hoe bouw je relaties op met raadsleden? Hoe bereik je journalisten als je ze nodig hebt? Hoe ga je om met nieuwe vrijwilligers? Wil je de onderlinge samenwerking in jouw afdeling graag verbeteren, maar weet je niet goed hoe? Heb je altijd al met je collega’s in het land willen sparren hierover dan hebben wij hier een mooi aanbod voor: intervisie. Bij intervisie denk je in een kleine groep met elkaar na hoe je zaken anders kunt aanpakken. Dat doe je met verschillende gespreksmethoden.

Een aantal mensen heeft zich al aangemeld voor de intervisiegroep, maar er is nog plaats. We hebben Thijs Harmsen bereid gevonden de intervisiegroep te begeleiden. Dat doet hij op vrijwillige basis. Thijs heeft veel ervaring met het begeleiden van groepen, op https://www.harmsenprocesmanagement.nl/wat-doe-ik lees je daar meer over. De groep komt ongeveer 4 keer bij elkaar (of via Teams, indien nodig) en wisselt niet van samenstelling. Iedere bijeenkomst duurt ongeveer 1,5 uur. Eerste keer wordt eind januari. Lijkt het je wat? Geef je dan snel op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacyverklaring*

Categorieën