Gezocht: enthousiaste probleemoplossers!

Dat het druk is op het fietspad, ervaren we allemaal wel. Behalve veel fietsers, rijden er ook steeds meer andere voertuigen op het fietspad. Denk bijvoorbeeld aan cargo bikes en elektrische steps. Als het zo druk is, hoe zorgen we er dan voor dat fietsen voor iedereen plezierig en veilig blijft?

35097289256_1d609fdf73_c (1)

Dit speelt op het moment landelijk in het kader van de toelating van Lichte Elektrische Voertuigen (LEV) en is ook een uitdaging voor veel gemeenten. Wat is de visie van de Fietsersbond, rekening houdend met de belangen van alle leden van de fietsfamilie? Welke oplossingen zien wij? We hebben een werkgroep opgericht waarin vrijwilligers, medewerkers van het landelijk bureau en externe experts samen op zoek gaan naar vernieuwende oplossingen voor dit probleem.

Wat vragen we van jou? Je creativiteit en enthousiasme om het fietsprobleem ‘drukte op het fietspad’ op te lossen, en je tijd. Denk aan ongeveer 3 bijeenkomsten van ongeveer 1,5 uur in de periode maart– juni.  Als je interesse hebt om hieraan deel te nemen laat het snel weten! WAAR? Opgeven kan tot 18 februari bij [email protected].

Categorieën