Kom je feest met ons vieren in Dordrecht?

Fietsfestival Dordrecht 3 juni 2023

52176784964_52d98acb5c_k

Op zaterdag 3 juni 2023 is het Wereld Fietsdag. Tijd voor een feestje! Met spellen, sporten en fascinerende workshops laten we je in Dordrecht alle gekke, mooie, gelukkige, grenzeloze en betoverende kanten van de fiets zien. Altijd al de enige echte TestKees willen ontmoeten? Dit is je kans. En vanaf het festivalterras kun je met een drankje en hapje al dat flanerende fietsgeluk op je gemak bekijken. Ook de ledenraad van de Fietsersbond vindt plaats op 3 juni in Dordrecht.

Het festival is voor iedereen, voor jou, je familie en je vrienden. De toegang is gratis!

Het Fietsfestival wordt georganiseerd door de Fietsersbond in samenwerking met gemeente Dordrecht en Fietsersbond Drechtsteden.

Wil je ook mee doen aan de workshops en meer lezen over welke activiteiten er zijn?!

meer over het festival!

Categorieën