Webinar op woensdag 28 juni

Aanmelden voor webinar ´De fiets zit in onze natuur´

De fiets en het Nationaal Programma Landelijk Gebied

Op woensdag 28 juni van 15.30 tot 16.30 organiseert de Fietsersbond een webinar voor vrijwilligers en andere geïnteresseerden over de fiets en het Nationaal Programma Landelijk Gebied. Dit programma gaat grote invloed hebben op de inrichting van het buitengebied. Na 1 juli 2023 beginnen alle provincies met een gebiedsgerichte aanpak, waarbij ze zich in deelgebieden op de opgaven rondom water, natuur en klimaat richten. De provincies kijken in deze gebiedsgerichte aanpak echter ook naar andere opgaven in de deelgebieden, zoals recreatie en leefbaarheid. Hierbij speelt de fiets dus ook een rol. Deze webinar gaat daarom in op hoe de fiets een positieve rol speelt in de transitie van het landelijk gebied en hoe je hier als vrijwilliger aan bij kan dragen.

Webinar: de fiets zit in onze natuur

Meld je hier aan voor het webinar op 28 juni over de fiets en het Nationaal Programma Landelijk Gebied

Naam

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suzanne Lansbergen

Stagiaire Ruimte & Beleid

Sinds februari loop ik stage bij de Fietsersbond rondom het thema fietsen in het landelijk gebied. Dit doe ik voor mijn master opleiding Landschapsarchitectuur en Planologie aan de Wageningen Universiteit. Gedurende mijn stage heb ik mij onder andere gericht op het Nationaal Programma Landelijk Gebied en hoe provincies hierin omgaan met thema’s zoals recreatie en mobiliteit.

 

Categorieën