Help met het evalueren van de drie Fietsnetwerken

29387103032_ce3c3101d3_c

In de Fietsvisie 2040 hebben we de drie fietsnetwerken opgenomen voor de verbetering van de drukte op het fietsnetwerk, met nadruk op de kwetsbare deelnemers. Er lijken gemengde reacties te zijn op de drie fietsnetwerken onder de afdeling. Daarom zijn wij nieuwsgierig naar jouw mening!

Wij vragen ons af hoe het werken met de drie fietsnetwerk bij jullie lokale afdeling gaat of ging en welke ervaring jullie hebben opgedaan. Ook als je niet actief betrokken bent geweest met de drie fietsnetwerken maar ideeën hebt over de drie netwerken, willen we graag van jou horen. Daarom willen we je vragen om deze korte enquête in te vullen. De enquête duurt ongeveer 5 minuten, met de resultaten kunnen wij evalueren welke volgende stappen we kunnen nemen.

Ter herinnering, de drie fietsnetwerken zijn als volgt gecategoriseerd:

  • Een 8-88 netwerk dat geschikt is voor kwetsbare fietsers, inclusief vrij liggende fietspaden op drukke en ’30 kilometer per uur’ routes. De maximum snelheid hier is 20 km/u. Voor ouderen, kinderen, mensen met een beperking.
  • Een hoofdnet fiets dat geschikt is voor alle fietsers, piekdrukte aankan en minimaal voldoet aan alle (aangepaste) CROW eisen. Dit is een uitbreiding van het huidige netwerk.
  • Een FietsFamilie-netwerk: een nieuw netwerk dat geschikt is om snelle en zware fietsen snel en veilig door het stedelijk gebied te brengen.

In dit deel van de Fietsvisie 2040 kun je er ook meer over lezen.

We stellen jouw inzichten op prijs en we willen je uitnodigen om je gedachten te delen! Vul hier de enquête in.

Categorieën