Marijn Prins stelt zich voor:

Leer onze nieuwe collega van Team Vrijwilligers kennen

Marijn Prins

Hallo allemaal! Ik ben Marijn Prins en sinds 1 september maak ik deel uit van team vrijwilligers van het Landelijk Bureau. Ik ben ontzettend enthousiast over deze baan, omdat ik sterk geloof in het belang van vrijwilligers voor organisaties zoals de Fietsersbond.

Samen met mijn partner woon ik in het bruisende Rotterdam. Enkele maanden geleden heb ik mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam afgerond met een afstudeerstage bij Greenpeace.

Tijdens mijn studiejaren heb ik, net zoals velen van jullie nu doen, mijn tijd en energie gestoken in lokale politiek. Een hoogtepunt voor mij was de oprichting van de lokale studentenvakbond STUUR.

In mijn vrije tijd geniet ik van zwemmen, ga ik natuurlijk graag fietsen, en vind ik ontspanning in een partijtje schaken of een goed boek. Heb je aanbevelingen voor boeken over fietsen? Laat het me weten via e-mail ([email protected]).

Ik kijk er enorm naar uit om jullie beter te leren kennen. Ik wil er hard aan werken om jullie meer met elkaar in contact te brengen, zodat we kennis kunnen delen en van elkaar kunnen leren. Samen krijgen we heel Nederland op de fiets.

Marijn Prins2

Categorieën