Nieuwe afdelingen: Steenwijkerland en Tiel

Op 22 en 23 september zijn de afdelingen Steenwijkerland en Tiel opgericht. De nieuwe afdelingen gaan nog een rondje fietsen.

Steenwijkerland

Op de autovrije dag van de Europese Unie besloten Jan Willem van Dalen, Joop Gooden en Ysbrand Visser om de Fietsersbond Steenwijkerland te starten. Ze gaan ze met de leden op 28 oktober fietsen om te inventariseren wat er leeft onder de leden. Ze haalden al de pers.

Tiel2
Tiel

Tiel

Op 23 september fietste een aantal actievelingen in Tiel. Initiatiefnemer Marc Lodeweegs schreef hier over: “Hoewel de regen zaterdag 23 september af en toe met bakken uit de hemel kwam, hebben we ons eerste “Rondje Tiel” gedaan. Zonder nat te worden! Samen bekeken we op welke punten het prettig fietsen is in Tiel en waar de verbeterpunten liggen. Omdat het net geregend had, viel ons meteen op hoeveel plassen er op sommige fietspaden blijven liggen. Ook zagen we hoe smal een aantal drukke doorgaande wegen zijn en hoe weinig ruimte daar voor fietsers is. Ook zagen we nog andere verbeterpunten.” De Fietsersbond Tiel wil het Rondje Tiel met de wethouder fietsen.

Categorieën

daanvanderburgh

Daan van der Burgh

Projectmedewerker

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag