Handleiding

Met meerdere personen in dezelfde mailbox werken

DALL·E 2023-10-24 13.42.03 – Vector design of a white mail emblem prominently displayed over a bright yellow background with the color code #FFD503

Recent hebben we jullie gevraagd om forwards van de Fietsersbond mail uit te zetten. We hebben van jullie de terugkoppeling gekregen dat het lastig is om met meerdere personen te werken vanuit één account. Uiteraard zijn we bereid mee te denken in oplossingen hiervoor. Zelf gebruiken wij namelijk op kantoor ook e-mailadressen met meerdere collega’s tegelijk. Denk aan een adres als [email protected] of [email protected].

Door categorieën binnen Outlook te gebruiken, kun je aan een e-mail een label/categorie hangen. Deze kun je bijvoorbeeld de naam van een persoon geven.

Anderzijds kun je ook een actie instellen op deze manier, zodat andere gebruikers weten wat de status is van de e-mail. Denk aan: to do, ter informatie, wacht op reactie.

Schermafbeelding 2023-10-24 133155

Naast de categorieën/labels is het aanmaken van submappen onder het postvak IN een mogelijkheid. Deze mappen kun je ook weer inrichten, of op acties, of bijvoorbeeld met de namen van je collega’s.

Hier sleep je de mailtjes voor de desbetreffende persoon, of gericht op actie, naar toe. Mailtjes die nog in postvak IN staan, is nog niets mee gedaan.

Schermafbeelding 2023-10-24 133310

Mogelijk is dit voor velen al bekenden informatie, of volstaat het nog steeds niet voor jouw afdeling. In het laatste geval: aarzel niet contact met ons op te nemen. We denken graag met jullie mee. Dit mag via: [email protected]

Zo houden we samen ons netwerk en de gegevens van onze leden veilig!

Dank voor jullie medewerking.

Categorieën