Successen

Fietsbrug Nigtevecht

8+ voor het comfort

Fietsbrug-na-invarenFB-stichtsevechtaaaa

Over het Amsterdam-Rijnkanaal ligt sinds kort ter hoogte van Nigtevecht een fraaie fietsbrug met een lange geschiedenis.

Jarenlang is er over gesteggeld. De omwonenden zagen een fietsbrug op die plek helemaal niet zitten. Dankzij veel overleg met betrokkenen staat hij er nu toch te schitteren. De Fietsersbond Stichtse Vecht heeft advies gegeven om de brug zo comfortabel mogelijk te maken voor de fietsers. Met als resultaat een acceptabele helling, toegankelijk voor iedereen. Daarnaast is de brug dag en nacht beschikbaar en is rekening gehouden met de sociale veiligheid van de gebruikers. De Fietserbond geeft de brug een ruime 8. Binnenkort wordt de brug geopend en kun je hem zelf testen.

Categorieën