Keistad Fietsfestival 2020

Promofoto Foto Keistad Fietsfestival

Het weekend van 3 en 4 oktober 2020 vindt er weer een prachtig fietsfeestje plaats in Amersfoort. We gunnen iedere liefhebber van de fiets, maar ook gezinnen en sporters een mooie dag! Een dag met beweging, plezier, verwondering en veel meer. Alles op een veilige afstand van elkaar met goede voorzorgsmaatregelen.

De workshops zijn helaas afgelast

Het draait tijdens het festival om fietsinspiratie op alle fronten! Er staat een groot aanbod aan fietsactiviteiten op het programma. Denk aan: sportieve en creatieve workshops, een kleine fietsmarkt, inspirerende lezingen en een fietsfilmfestival welke gericht zijn op duurzaamheid, sport, plezier en verbinding. Wij bieden zelf ook een aantal workshops die je bij kunt wonen. Meer informatie en het hele programma bekijk je hier.

Categorieën