Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Briefactie + Tour de Force-actie

Logo TdF actie

Het campagneseizoen is overduidelijk begonnen in heel Nederland! Nadat eerder een Top 10 is opgesteld voor de verkiezingsprogramma’s is de gezamenlijke actie met Tour de force van start én begint op 28 februari de briefactie richting nieuwe gemeenteraden.

Briefactie

Daarnaast draait vanaf 28 februari een maand lang de briefactie. Deze campagne maakt het mogelijk om zeer laagdrempelig een brief te sturen naar de nieuwe gemeenteraadsleden in jouw dorp of stad. Hiermee kunnen we door heel Nederland tegelijk een signaal afgeven aan alle nieuwe raden, die op 30 maart worden geïnstalleerd. Tegelijkertijd is het een prachtige kans om meer mensen te betrekken bij de Fietsersbond en leden te werven.

Lees hier meer over de gemeenteraadsverkiezingen van 2022

verkiezingen

Gemeenteraadsverkiezingen 2022

De acties en fondsenwervende campagne rondom de Gemeenteraadsverkiezingen 2022. Lees meer

Tour de Force

Zoals eerder aangekondigd proberen we er samen met de Tour de Force voor te zorgen dat er aandacht is voor de fiets en deze een goede plek krijgt in de nieuwe collegeakkoorden. Er is onder andere een speciale actiepagina, een toolkit en we organiseren samen met verschillende afdelingen fietstochten om de campagne Zet de fiets op 1! duidelijk kracht bij te zetten.

Categorieën

Ross Goorden – Fietsersbond – klein formaat

Ross Goorden

Beleidsadviseur Ruimte & Mobiliteit