Gezocht: Knelpunten op doorfietsroutes!

Afstudeeronderzoek vergevingsgezinde fietspad

vergevingsgezinde fietspad

Mijn naam is Lars van Kouwen ik ben een vierdejaarsstudent Ruimtelijke Ontwikkeling & Mobiliteit aan Hogeschool Windesheim Flevoland. Voor Mijn afstudeerstage ben ik onderzoek aan het doen naar doorfietsroutes, naar welke richtlijnen er nodig zijn om tot een ideale vergevingsgezinde doorfietsroutes voor de fietser in de toekomst te komen.

 

 

Ik wil graag te weten komen welke knelpunten er momenteel plaats vinden op doorfietsroutes. Als ik in beeld heb gebracht wat deze knelpunten zijn kan ik hier mogelijke verbeteringen aan de richtlijnen voor op gaan stellen. Denk bij knelpunten aan onveilige situaties, situatie waar je als fietser hinder aan ondervindt, fietsongevallen, fietsobstakels etc.

Wat vraag ik van u?

Heeft u onlangs nog een knelpunt ondervonden op een doorfietsroute of weet u waar een knelpunt op een doorfietsroute is laat dit dan weten!

  • Omschrijving van het knelpunt
  • Locatie van het knelpunt
  • Eventueel een foto

Knelpunten kunnen worden naar het volgende mailadres worden gestuurd: [email protected] 

Categorieën

Ross Goorden – Fietsersbond – klein formaat

Ross Goorden

Beleidsadviseur Ruimte & Mobiliteit