Bijeenkomst van Goudappel – Anders kijken naar de mobiliteitstransitie

Wil je (gratis) mee?

Sturen op beleving (Save the date) landscape

Vriend van de Fietsersbond Goudappel heeft een mooi evenement op de planning staan op 29 september in Arnhem. “Sturen op beleving: een nieuwe kijk op de mobiliteitstransitie” met diverse leuke workshops, sprekers en discussies.

Anders dan normaal

Een wat ander soort evenement dan normaal. Maar juist daarom super interessant om bij te zijn! We hebben samen met Goudappel een aantal kaarten voor jullie als vrijwilligers gereserveerd voor in het openluchtmuseum in Arnhem.

Juist door je te laten inspireren op een ander soort bijeenkomst, kun je nieuwe ideeën opdoen voor je afdeling. Ook is dit de kans om met allerlei experts uit het mobiliteitsveld van gedachte te wisselen. Alsmede een keer nader kennis te maken met diverse medewerkers van het landelijk bureau.

Meer weten over het evenement?

Zoals sprekers, workshops en discussiethema's?

Website van Goudappel

Ga je mee?

We hebben een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wil je graag  en kun je mee?
Mail dan naar [email protected] en reserveer jouw gratis kaartje!

Mocht er veel vragen zijn verdelen we de plekken naar rato van aanvraag én met het doel zoveel mogelijk verschillende afdelingen de kans te bieden aanwezig te zijn.

Categorieën

Ross Goorden – Fietsersbond – klein formaat

Ross Goorden

Beleidsadviseur Ruimte & Mobiliteit