Afronding landelijke paaltjesactie

Vul de korte vragenlijst in!

onverplicht fietspad

Afgelopen tien weken voerden we lokaal, regionaal en nationaal de strijd tegen gevaarlijke paaltjes. Eind oktober stopt de actieve campagne op landelijk niveau, maar we horen graag wat jullie ervaringen én bovenal successen zijn geweest.

Kleine vragenlijst

We weten dat veel afdelingen door heel het land op allerlei manieren bezig zijn geweest en/of nog bezig zijn. We krijgen nog steeds dagelijks foto’s en verhalen binnen van fietsers, leden en afdelingen. Heel mooi om te zien!

Om zo goed mogelijk inzichtelijk te maken wat het eindresultaat van de actie is geweest (of gaat zijn), vragen we afdelingen om onderstaande korte vragenlijst in te vullen:

 

Korte vragenlijst over paaltjesactie

Wat heeft de actie teweeg gebracht in jouw gemeente?

Vul in!

Aandacht in de pers

Naast hele mooie inhoudelijke resultaten zagen we dat de paaltjesactie ook mooi afdelingen bij de regionale en lokale pers in de kijker speelde.
Fietsersbond Velsen was in het nieuws, was de Haagse regio op de radio en sprak onze directeur het landelijk publiek toe via EenVandaag. Daarnaast zijn er nog talloze andere manieren waarop de Fietsersbond duidelijk in beeld was, een selectie daarvan kun je op de campagnesite vinden.

Tot slot zagen we ook de afdeling Almelo in beeld:

Bron: youtu.be

Categorieën

Ross Goorden – Fietsersbond – klein formaat

Ross Goorden

Beleidsadviseur Ruimte & Mobiliteit