Even voorstellen: Timo

Verkeerskundig ondersteuner op het landelijk bureau

312289006_181549101200165_1249013777115249937_n

Sinds oktober 2022 hebben we een nieuwe medewerker op het landelijk bureau (zij het vanuit Almere). Timo Potse helpt ons met verkeerskundige vraagstukken. Hieronder stelt hij zichzelf voor.

Goedendag!

Ik ben Timo Potse, ik ben in oktober aangenomen als Verkeerskundig Ondersteuner. Dit houdt in dat ik vragen van de vrijwilligers en medewerkers van de Fietsersbond probeer op te lossen.

In mijn tijd buiten de Fietsersbond ben ik nog bezig met mijn Opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling & Mobiliteit aan het HBO Windesheim Flevoland als 4e jaars student en cross ik soms door de natuur in Nederland op een de vele Mountainbike trials. Mijn favoriete trials zijn te vinden op en rond de Utrechtse heuvelrug maar degene die ik het meest rij liggen in Almere aangezien ik daar woon.

Ben zelf opgegroeid met de fiets en is voor mij altijd het meest voor de hand liggende transportmiddel. Graag houd ik me bezig met natuur en ben ook zeker in de keuken te vinden in mijn vrije tijd lekker te kokkerellen.

Wat doe ik zoal

Ik heb in de tussentijd al een aantal vragen verholpen hieronder heb staan wat recente voorbeelden met waar ik mij zo wel bezighoudt.

  • Gouda, Haastrechtsebrug, meer plek voor de fietser op lastig knelpunt.
    Hier ben ik bezig samen met Jaap Rijnsburger om op dit knelpunt voor de fiets op te lossen waar deze veel te weinig ruimte heeft en geen opstelplaats voor het oversteken.
  • Texel, Ruijslaan, Bekijken of dit kruispunt wel klopt volgens richtlijnen.
    Op aanvraag van Harry de Porto dit kruispunt bekeken met foto’s door hem geleverd en langs CROW- en RVV-richtlijnen gelegd of dit klopt.
  • Nieuwersluis, Oude voetgangersbrug die onmogelijk is voor de fietser verbeteren.
    Op aanvraag van Thea Timmers heb ik gekeken naar de voetgangersbrug over de Nieuwe Wetering. En een voorstel gemaakt voor een fietsvriendelijke brug.
Naamloos

Contact

Je kunt mij bereiken op [email protected]

Mocht je niet zeker weten of een kwestie past bij mij? Stuur het dan naar Ross ([email protected]), dan pakt hij het op.

Categorieën

Ross Goorden – Fietsersbond – klein formaat

Ross Goorden

Beleidsadviseur Ruimte & Mobiliteit