Brandbrief toegankelijkheid uitgestuurd naar gemeenten

Eind november is de brandbriefactie Onbeperkt fietsen voor iedereen afgelopen. Maar liefst 3.393 fietsers hebben de brandbrief ondertekend. Veel dank voor het ondertekenen en het delen van de actie!

53227312000_f7f3bce107_k
Foto: Twycer

De brief is met 173 handtekeningen het vaakst ondertekend in de gemeente Amsterdam, gevolgd door Utrecht (104 ondertekeningen) en Nijmegen en Den Haag (beide 74 ondertekeningen). Als we kijken naar het percentage ondertekeningen op basis van het aantal inwoners dan is de brief het vaakst ondertekend in de gemeente Bladel, gevolgd door de gemeente Hilvarenbeek en de gemeente Waalre.

Op vrijdag 15 december is de brief per mail uitgestuurd naar alle gemeenten in Nederland. Daarbij hebben we gemeenten ook wat tips en goede voorbeelden aangeboden om met toegankelijkheid in hun gemeente aan de slag te gaan. Deze tips lees je hier.

Vragen?

Heb je vragen over deze actie of ben je benieuwd naar het aantal ondertekeningen in jouw gemeente of regio? Neem contact op met Karlijn via [email protected]. Ook als jouw afdeling n.a.v. de brief vragen krijgt vanuit de gemeenten die jullie zelf niet kunnen beantwoorden, helpen wij uiteraard graag!

Categorieën

Velocity23

Karlijn Janssen

Programmacoördinator Geluk & Gezondheid