Even voorstellen: Remco

Beleidsmedewerker verkeersveiligheid op het landelijk bureau

Remco

Sinds maart 2024 hebben we een nieuwe medewerker op het landelijk bureau. Remco Liscaljet helpt ons met verkeersveiligheidsbeleid. Hieronder stelt hij zichzelf voor.

Beste vrijwilliger,

Ik ben Remco Liscaljet en op 11 maart begonnen bij het landelijk bureau van de Fietsersbond. Daar ga ik me bezighouden met fietsveiligheid.

Ik heb de afgelopen 20 jaar als beeldredacteur en documentalist bij RTL Nieuws en EenVandaag gewerkt. Ik ben een grote fietsfanaat: op de racefiets, gravelbike en vakantiefiets ben ik vaak te vinden. Toen ik nog in Hilversum werkte, deed ik het woon-werkverkeer op de fiets. Het kantoor van de Fietsersbond is nu maar 5 minuten fietsen, maar ik geniet van de drukke ochtendspits bij station Utrecht Centraal.

 Wat ga ik doen?

Mijn werk bestaat uit het aandragen van informatie voor een inhoudelijke onderbouwing van de standpunten van de Fietsersbond. Ik ga samen met jullie aan concrete, tastbare verkeersplannen werken en bijdragen aan goede richtlijnen bij het CROW. Met partners uit de verkeersveiligheidswereld ga ik me inzetten om via beleidsbeïnvloeding het fietsen veiliger en prettiger te maken voor iedereen. Vrijwilligers kunnen bij mij terecht met verkeerskundige en lobby-technische vragen. Ik werk samen met de collega’s in het team beleid en vrijwilligersmanagement.

 Contact

Ik kom graag met jullie kennismaken of plan een digitaal koffiemoment in. Je kunt mij bereiken op [email protected] of 06-23617066

Categorieën