Voor secretarissen

Informatie voor afdelingssecretaris:

Sjablonen Fietsersbond:

  • Brief sjabloon met logo: brief met logo
    Dit sjabloon bevat basisgegevens die je zelf kunt aanpassen. Als voorbeeld is in de voettekst een volledig adres (bijvoorbeeld van de secretaris) opgenomen. Ook zijn Banknummer (IBAN) en KvK van de landelijke Fietsersbond opgenomen. Deze informatie kun je zelf wijzigen, bijvoorbeeld door te kiezen voor alleen digitale adresgegevens. Met Office 2003 en eerder kies je doc, anders docx.
  • Powerpoint sjabloon/presentatie met logo: Presentatie
    Dit sjabloon is algemeen, en geschikt voor de meeste presentaties. Het pot(x)-bestand kun je importeren als sjabloon, zodat je ook makkelijk oudere presentaties kunt aanpassen. De ppt(x)-bestanden zijn presentaties. Met Office 2003 en eerder kies je pot/ppt, anders potx/pptx.
  • Rapport sjabloon
  • Rapport

 

Logo en Huisstijl

fietsersbond_logos

Het logo van de Fietsersbond is er in twee variaties: liggend en staand. Je kunt zelf kiezen voor welke van de twee je kiest. De uitgebreide toelichting op onze huisstijl vind je in de huisstijlgids hieronder.

Afdelingslogo’s

Afdelingen die een ‘eigen’ afdelingslogo willen hebben met onder het woord Fietsersbond de naam van hun afdeling, kunnen contact opnemen met [email protected].

pdf ⋅ 7 MB

Huisstijlgids

Download

zip ⋅ 856 KB

Logo’s print en web

Download

zip ⋅ 2 MB

Logo’s drukwerk

Download