Fietsfestival

Groot feest op de 50e verjaardag van de Fietsersbond in 2025!

Fietsersbond 50 jaar

Jaarlijks organiseren we rondom de Wereld Fietsdag het Fietsersbond Fietsfestival en de ledenraad. He festival is dé plek voor fietsers om te genieten. We zetten de fiets en de fietser in het zonnetje! Fietsers hebben de afgelopen twee jaar genoten op geslaagde festivals in Zwolle en Dordrecht. Maar er kriebelde iets in ons… laten we het feest groter aanpakken, meer mensen uitnodigen en inhoudelijk sterker worden. Daarom hebben we besloten om de slingers in 2024 een jaartje in de kast te laten liggen: in 2024 organiseren we geen Fietsfestival.

Waarom niet?
In 2025 bestaat de Fietsersbond 50 jaar en onze verjaardag vieren we graag met jou. Om hier een succes van te maken hebben we besloten om in 2024 geen Fietsfestival te organiseren. Zo kunnen we al onze creativiteit kwijt in de voorbereiding op het 50-jarige bestaan van onze vereniging. We brengen het jaarlijkse Fietsfestival in 2025 naar Utrecht en jij bent natuurlijk uitgenodigd. Via het Schakeltje houden we je op de hoogte en ontvang je als eerste de uitnodiging voor ons feest.

Op 1 juni 2024 vindt zoals gewoonlijk wel de jaarlijkse ledenraad plaats, met de ledenvergadering en allerlei inhoudelijk interessante workshops. Meer informatie over de locatie en het programma volgt in 2024.

Categorieën