OPROEP

Meedenkteam verspreiden resultaten Fietsgemeente

Op 6 juni staat het fietscongres gepland, waar we de winnaars van de Fietsgemeente campagne 2024 bekend maken. Een mooi moment om na te denken over hoe we de gemeenten goed kunnen informeren over de resultaten en aanmoedigen om aan de slag te gaan met mogelijke verbeterpunten.

Jullie weten – als echte verbinders – dat het belangrijk is om een schakel te zijn tussen het werk van de Fietsersbond en de omgeving, waaronder de gemeenten. Want samen zorgen we voor een veilig en comfortabele fietsomgeving. Daarmee leveren we een mooie bijdrage aan een leefbaar, gezond en actief Nederland én aan fietsgeluk voor iedereen. Doe jij mee?

Naam(Vereist)

We vinden het belangrijk om dat samen te doen. Jullie helpen ons als verbinder naar de omgeving en wij helpen jullie met informatie en een toolbox om aan de slag te gaan.

Natuurlijk moeten dit aansluiten bij jullie behoeften, daarom willen we een meedenkteam oprichten. Dit meedenkteam zal op de volgende momenten (online) bijeenkomen:

  • 2 april – 19.00/20.30 uur
  • 9 april – 19.00/20.30 uur
  • 16 april – 19.00/20.30 uur

Het meedenkteam wordt begeleid door Liesbeth Heeling en samen zullen jullie nadenken over de volgende onderwerpen:

  • Welke middelen zijn geschikt om in te zetten, zodat we een grote groep vrijwilligers kunnen bereiken?
  • Aan welke informatie is er grote behoefte en moet verder uitgewerkt worden? Wat zijn de belangrijkste elementen van de toolbox?
  • Feedback op verschillende communicatie-uitingen

Lijkt het je leuk om mee te denken en ben je beschikbaar op de genoemde momenten? Vul dan het onderstaande formulier in. Er is ruimte voor 8 vrijwilligers in het meedenkteam, en het zou geweldig zijn als er mensen vanuit verschillende afdelingen kunnen deelnemen. Aanmelden kan tot 26 maart 2024.

We kijken uit naar jullie reacties!

Naam(Vereist)

Categorieën