Hoe zorg je voor toekomstbestendige fietspaden?

Op 8 maart organiseren de Fietsersbond en Easypath een bijeenkomst in de InfraCampus Harderwijk. Je bent van harte welkom vanaf 9:30 uur. Gedurende deze ochtend verzorgen Job van Roekel van Easypath en Paul Schepers van Rijkswaterstaat een lezing , waarbij de focus ligt op hoe goede fietspaden bijdragen aan een veiliger fietsverkeer. We sluiten de ochtend af met een heerlijke lunch.

Infracampus

Vergroten veiligheid fietspaden met behoud van groen

Bomen en fietspaden belemmeren elkaar nog wel eens. Door boomwortelopdruk kan een gelijkmatig oppervlak veranderen in een hobbelig fietspad vol scheuren. Dit kan leiden tot onveilige situatie. Ook komt dit niet ten goede aan het fietscomfort. Door de jaren heen is er veel data beschikbaar wanneer het gaat om verkeersveiligheid en de rol van bomen in stedelijk gebied. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat bomen een grote rol vervullen bij de aanpak van het klimaatprobleem. Ze dragen bij aan een schone lucht en een gezonde leefomgeving. Zowel Job van Roekel als Pauls Schepers laten aan de hand van concrete onderzoeksresultaten dat er verschillende oplossingen zijn om de veiligheid van fietspaden te vergroten met het behoud van groen.

Laat u inspireren in de InfraCampus

De bijeenkomst vindt plaats in de InfraCampus Harderwijk. Dit is de ontmoetingsplek voor bedrijven en organisaties in de infrasector. Deze unieke locatie dient als permanente oriëntatiecentrum, waar zich permanent circa 60 stands bevinden van leveranciers uit de sector. Het is een inspirerende omgeving voor bezoekers die een relatie hebben met de Infra-sector.

Meld je aan

Je kunt je eenvoudig aanmelden via het onderstaande formulier. Het evenement is gratis. Wij ontmoeten je graag op 8 maart.

Hidden

Volgende stappen: een betaal add-on installeren

Om betalingen op dit formulier te accepteren moet je een van onze betaal add-ons installeren. Bezoek de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/blog/payment-add-ons) voor meer informatie over je betaal add-ons. Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)