Jouw fietsdromen voor Meierijstad

Welke fietsdromen heb jij als fietser in Meierijstad ? Waar moet de Fietsersbond en de gemeente zich dan de komende jaren voor inzetten zodat we met nog meer plezier gaan fietsen? Uit de Fietsstad-enquête kwam bv. als grootste klacht naar voren dat het comfort van fietspaden te wensen overlaat. Maar ook fietsendiefstal is een ècht probleem.

Op 23 maart gaan we gezellig brainstormen en vrijuit denken over welke veranderingen de komende jaren het fietsen écht kunnen verbeteren. Op deze avond kun je je wildste ideeën en suggesties kwijt. We hebben al 2 thema’s bedacht waar we ideeën voor willen verzamelen; het stallen van je fiets en het fietsnetwerk van Meierijstad. Andere mogelijke thema’s zijn bijvoorbeeld veilige school­omgevingen of het fietsknooppunten-netwerk.  Heb je zelf onderwerpen waar je graag over wilt brainstormen, meld ze dan bij de  aanmelding.

Het programma van de avond:

19:00 inloop met koffie, thee e.d.

19:30 Start avond met welkom door Ross Goorden, een kort verhaal over de Fietsersbond en uitleg over het doel en programma van de avond.
19:45 Eerste brainstormronde
20:15 Pauze (uiteraard met een hapje en een drankje)
20:25 Tweede brainstormronde
20:55 Presentatie van de resultaten en wat we ermee gaan doen
21:15 Gezellige afsluiting met een hapje en een drankje.

 

De resultaten zullen we inbrengen bij de onderhandelingen voor het nieuwe collegeprogramma.